Klüp Bilgileri: BELGİN MADENİ YAĞLAR | 2014/2015 1. Lig

Club Emblem - BELGİN MADENİ YAĞLAR
 

 Klüp Bilgileri:
BELGİN MADENİ YAĞLAR
 
 
1953 yılında kurulan firma, 1974 yılında ?BELGİN MADENİ YAĞLAR TİCARET VE SANAYİ A.Ş.? unvanını alarak ?Özel Sınai Yağlar ve Gresler? alanındaki faaliyetini geliştirerek sürdürmeye devam etmiş, 1981 yılında tesis ve laboratuvar yatırımlarını tamamlayarak üretime başlamıştır.
 
1997 yılına kadar üretimini İstanbul Göztepe?de sürdüren BELGİN, 1997 yılının ikinci yarısında Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde en güncel teknoloji ile donatılmış, tam otomatik, bilgisayar kontrollü, 25500 m2 alan üzerinde 40.000 ton/yıl kurulu kapasiteye sahip modern tesislerinde üretimini sürdürmektedir.
 
BELGİN yurtiçinde ve yurtdışındaki çeşitli sektörlere Metal İşleme Yağları, Endüstriyel Yağlar, Gresler, Otomotiv Yağları ve Deniz Yağlarından oluşan 5 ana ürün grubu altında 33 ürün grubunda, 1000 çeşit değişik madeni, sentetik, yarı sentetik ürünü sanayinin ve tüketicinin kullanımına sunmasının yanı sıra, engin deneyimi ve modern AR-GE Laboratuvarlarındaki çalışmaları ile sürekli olarak ürünlerini geliştirmekte, hizmet verdiği sektördeki firmalara rasyonel yeni çözümler sunmakta, uyguladığı eğitim programları ve satış sonrası teknik destek hizmeti ile doğru yağın, doğru yerde ve ekonomik şekilde kullanılması konusunda sanayi kuruluşlarıyla sinerji yaratarak katma değer sağlamaktadır.
 
Ürettiği Greson marka gresleriyle Avrupa Gres Enstitüsü (ELGİ) üyesi ilk Türk firması olan BELGİN, SGS ISO 9001 ve TSE ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi, TÜRKAK 17025 Akreditasyon Sertifikası ve TSE 17025 Laboratuvar Belgesi, TSE ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Belgesine sahip.
 
BELGİN'in ürünleri arasında, 1998 yılında üretimine başladığı OEM onaylı LUBEX Markalı motor yağları ile NSF onaylı sınai yağları da bulunmaktadır.
 
Web : www.belginoil.com
Web : www.lubex.com.tr

 
 
Kulüp Takımları