Slider

KKMTSD Ligi

ERTELEME MAÇLARI OYNANDI

Bu hafta liglerin tatile girmesiyle birlikte bazı takımlarımız eksik kalan maçlarını tamamlama fırsatı buldu. Süper Lig 8. Hafta maçlarından TÜBİTAK A - ALARKO CARRIER ve 10. Hafta maçlarından KBS - NOVARTİS, 1. Lig 11. Hafta maçlarından da GEBZE BELEDİYESİ - NOVARES maçları tamamlanmış oldu.

TÜBİTAK A takımı ALARKO CARRIER'i sahasında 4-3 yenerek düşme potasından oldukça uzaklaşırken NOVARTİS deplasmanda KBS'yi 4-3 yenerek şampiyonluk yarışını bırakmadığını göstermiş oldu. GEBZE BELEDİYESİ ise evinde NOVARES'i 6-1 gibi rahat bir skorla yenerek şampiyonluk yarışına ortak olduğunu rakiplerine hatırlatmış oldu.

TÜBİTAK A takımı dengeli kadrosu ile setlerde 12-15 geriye düştüğü maçtan 4-3 galip ayrılarak haftanın sürprizini yaptı diyebiliriz. Sadullah Şen Burhan Bostancı'yı, Zeki Kemal Bilici Servet Kaya'yı, eşlilerde de Mehmet Emin Özbağcı - Zeki Kemal Bilici çiftlisi İbrahim Tuncer - Uğur Uçanok çiftlisini son derece çekişmeli geçen maçların sonunda 3-2 yenince gözler 3-3 girilen son maçta Aytaç Durmaz ile Uğur Uçanok arasında oynanacak olan son maça çevrildi. Aytaç Durmaz Uğur Uçanok karşısında 3-0 almış olduğu galibiyetle hem kendisine hem de takımına çok önemli bir galibiyeti getirmiş oldu.

Ligin 9. haftasında ALARKO CARRIER'e deplasmanda 4-3 yenilen KBS 10. Hafta'nın erteleme maçında da NOVARTİS'e evinde 4-3 yenilerek şampiyonluk yolunda çok ağır bir darbe aldı. NOVARTİS ise bu galibiyetle çok önemli bir 1 puan alarak bir maç eksiği olan PİMSA OTOMOTİV'in 1 puan önünde liderlik koltuğuna oturdu. Tolunay Atılgan ve Mehmet Yılık gibi yıldız oyuncularının maçlarını kaybettiği akşamda Yasin Bora, Ersan Durmaz ve Erdoğan Tanrıverdi çok önemli galibiyetlerle takımlarını sırtlayan isimler oldular. Çiftler maçında da Ersan Durmaz - Tolunay Atılgan çiftlisi Hasan Tatoğlu - Tarık Ulucak çiftlisini 3-1 yenerek NOVARTİS'i galibiyete taşıdılar.

Sizin bu maçlarla ilgili görüşleriniz neler? Aşağıda yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Yorumlar   

#1 HamzaTT 18-01-2019 06:04
Novares çok şanssız bir diziliş yakalamış, çiftlileride alamayınca farklı yenilmiş. Bu kadar fark yok aslında aralarında...
Alıntı

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile